Canoe Rental Vansjø

canoe rental vansjø

Rent canoe Vansjø? We have six new canoes. Enjoy a canoe adventure in the wild, with new and stable canoes.

We also have 4 SUPs and 12 stable kayaks.
-Large lake, few people. Nature and wilderness.
-Nice swimming oppurtunities.
-Good for fishing

Hopp til
0
min south from Oslo S
0
stable canoes
0
min from Moss

Availability

Every day. Choose your time by clicking the green button.

Etter bestilling får du en god og enkel veibeskrivelse. Til oss tar det 51 minutter, sørover fra Oslo S. Fra Moss tar det 12 minutter.

Vi leier kun ut fem kanoer, så her får du topp service. 

Om kano og utstyr

530clas
Canoe Rental Vansjø

About Vansjø

Vansjø er et paradis for padling og friluftsliv. Innsjøen har fjorder, øyer og holmer. Vestre Vansjø og Moskjæra er naturreservat. Innsjøen er blant de mest artsrike i Norge. Her finner du karpe, trepigget stingsild, ørret, ål og minst 17 arter til. Fuglelivet er en viktig grunn til freding av området. Både sivhøne, fiskeørn, vepsevåk og mange andre hekker her. Og selvfølgelig trives beveren her.

Vedtatte regler for Vansjø: Ta med all søppel hjem. Ikke skad friske trær. Ikke forstyrr dyr, fugler og reir. Bålforbud (i padlesesongen). Det er for øvrig lov å kose seg, bade, plukke bær og mye mer.

Reviews

test
testdato
Read More
tilbakemeldinger kommer snart
leie kano vansjø
51 min south from Oslo S by car.

Questions about Canoe Rental Vansjø

Om utleiestedet (åpningstider, fasiliteter, etc)

Fra Oslo S tar det 51 minutter sørover. En enkel og fin reisebeskrivelse blir sendt automatisk etter at du har booket (vi måtte fjerne eksakt adresse fra nettsidene, fordi dropin-gjester skaper parkeringskaos).

Ja. Vi har mange parkeringsplasser, som er gratis for våre kunder.

Nei. Da er det bedre å padle på Langen. Eller sykle, hvis du holder til i nærheten.

Vi har åpent fra 7 til 23.

Drop-in skaper kaos (med antall ledige kajakker, og evt ledige parkeringsplasser). Så vi har sluttet med drop-in.  Bruk heller 30 sekund på å forhåndsbestille. Booking er åpen inntil 30 minutter før du skal padle. For eksempel kan du klokka 1130 booke kajakkpadling fra klokka 12.

Ja. Både hos oss, og på noen øyer (markert på kartet du får med). Vi anbefaler å bruke toalett hos oss, siden du kanskje padler en annen retning enn planlagt. 

På Vansjø har vi også kano og padlebrett (SUP). Sjekk menyen for andre aktiviteter.

About the equipment – Canoe Rental Vansjø

Beskrivelse og foto kommer snart

For de minste er det redningsvest. For ungdom og voksne er det flytevest. Vi har mange vester, fra 15 kilo og oppover til 90+. Nesten alle er fra Helly Hansen. Vest, åre og kart er alltid inkludert.

Vanlig plass, til kano å være.

Vi har årer i flere lengder – både barneårer og årer til voksne.

Om Vansjø og Dillingøy

Ja. Det er toalett ved parkeringsplassen. Det er også toaletter langs Vansjø, men vi anbefaler å bruke vårt – i tilfelle du endre padler i andre retninger.

Det er gode fiskeforhold. Innsjøen er blant de mest artsrike i landet. De vanligste fiskene å få på kroken er gjedde, abbor og gjørs. Fiskekort får du tak på her. Spyl eller skyll kanoen ved retur hvis du har fått fisk.

Husk at du ikke kan campe på innmark eller nærmere enn 150 meter fra boliger og hytter. Deler av området er også naturreservat. Tips kommer snart – inntil da finner du ganske lett gode steder å campe.

Vannet er et godt fiskevann og godt badevann, men vi foretrekker å koke det som skal drikkes.

Kollektivtrafikk tar veldig lang tid. Vi anbefaler bil (51 minutter sørover fra Oslo S). Kjører du fra Moss tar det 15 minutter. En enkel og fin reisebeskrivelse blir sendt automatisk etter at du har booket.

Scroll to Top
Scroll to Top