Leie SUP Oslo? Vi har nye brett for en perfekt utflukt

leie sup oslo

Leie SUP Oslo? Vi har SUP, kajakker og kano. Her får du topp service og prisgaranti. Vi holder til på Langen, som ligger i den delen av Oslomarka som kalles Sørmarka. Det føles litt som Alaska. Å komme hit har mange fordeler:

  • Unngå folkemassene. Lite folk å se
  • Verken bølger eller båter
  • Vanligvis lite vind
  • Rent vann (mye renere enn Oslo-fjorden)
  • Blant de varmeste badevannene (fint i tilfelle du ramler)
Hopp til....
0
SUP-er
0
min fra Oslo S
0
prosent anbefalt

Tilgjengelighet

sup langen
Innsjøen har lite bølger. Du får med vest, som du har på når du ikke bader

Noen tilbakemeldinger

Margrete
Margrete11. aug 2020
Read More
Flott vann å ferdes på! Vi fikk en herlig tur med bading (heldigvis frivillig) og avslapning. Fire timers intervall på leie er helt perfekt, men dere kunne lett skrudd opp prisen med 100 kr per brett. 300 kr for 4 timer er godt innafor, etter vår mening.
Emmanuel F
Emmanuel F
Read More
Great outdoor experience!!! I would recommend it to anybody who has the time!
Geir og Heidi
Geir og Heidi30. juli 2020
Read More
Takk for super tilrettelegging og en bra opplevelse.
Lise A.
Lise A.
Read More
Nydelig vann, fin sup! Takk for leien.

Dette er det perfekte stedet for å leie SUP Oslo. Du kjører på 21 minutter fra Oslo S og vi har gratis parkering. Eller ta bussen, til Bru – det tar 31 minutter fra Bjørvika.

Du slipper å pumpe opp brettet, det har vi fikset for deg.

leie sup oslo
kano oslo

Priser - fire timer

Inkludert i leie av SUP

  • Åre
  • Vest
  • Kart
  • Tørrsekk/dry bag
Langen

21 minutt med bil fra Oslo S. 31 minutt med buss fra Bjørvika.

Om brettene

Vi har to brett av merket SUP Pure. Det er 305 centimeter langt og tåler personer inntil hundre kilo, men våre gjester synes det fungerer best inntil 90 kilo. Bredden er 71 centimeter. Lengden og bredden er litt mindre enn mange brett, men du behøver ikke større brett på en innsjø med minimalt med bølger. Det er tre finner under, som hjelper å holde kursen. Tørrsekk/dry bag er fornuftig hvis du har med noe som skal holdes tørt – for eksempel mat. Du kan låne tørrsekk av oss.

Ta med mat, drikke og kos deg. Mange tar med badetøy – og bruker brettet både til padling og som badeplattform.  Du får littegrann instruksjon før du padler, men det er heldigvis intuitivt å padle SUP.

104486290 1785539118252414 7534390208395203630 n

Om Langen

Langen er en perle, 21 minutter sør fra Oslo S. Vannet er 9 kilometer langt og ligger i den delen av Oslomarka som kalles Sørmarka. Som navnet sier er Langen langt – det er også smalt – nesten som en bred og døsig elv. Ellers ser du mer dyr og fugler enn mennesker. Her er badeplasser, øyer, beverhytter og villmark. Langen må oppleves!

Vanlige spørsmål

Vi har åpent fra 7 til 23.

For de minste er det redningsvest. For ungdom og voksne er det flytevest. Vi har mange vester, fra 15 kilo og oppover til 90+. Vest, åre og kart er alltid inkludert.

All aktivitet er forbundet med risiko. Vanlig risiko med stand up paddle er problemer på grunn av båter og skip – samt bølger og sterk vind. Her er det ingen båter, ingen bølger – og enkle forhold. Det er kort vei til land på hele vannet. Alle som padler må være edru.

Det er toalett tilgjengelig hvis/når smittetallet i Norge er null. Vi anbefaler at du går på toalettet før du ankommer. Du kan bruke skogen, bare ikke etterlat søppel.

Oppmøte i Bru-Fjellveien 2. Med bil tar det 21 minutter fra sørover Oslo S. Med buss tar det 31 minutter fra Bjørvika. Du kan også sykle. En enkel og fin reisebeskrivelse blir sendt automatisk etter at du har booket.

Ja. Vi har gratis parkering på eiendommen.

Vi har også kano og kajakker. Samt fantastiske sykkelturer med guide. Bruk egen sykkel, eller lei av oss. På vinteren har vi utleie og guidet tur på skøyter og ski. Sjekk menyen for flere aktiviteter.

Scroll to Top