Leie kano i Oslo

Hos oss kan du leie kano Oslo. Vi har to kanoer på Langen (den delen av Oslomarka som kalles Sørmarka).

Vi har også to SUP og åtte kajakker, som er stabile og passer fra 8 år og oppover.
-Lang innsjø, lite folk. Natur og villmark.
-Blant de varmeste og reneste vannene.
-Godt fiskevann

Hopp til
0
minutter sør for Oslo S
0
stabile kanoer
0
plass til 7, eller familie på 9

Tilgjengelighet

Ønsker du mer enn to kanoer? Prøv gjerne kajakk. Alle er stabile og gode. Eller standup paddle, som er litt vanskeligere.

Etter bestilling får du en god og enkel veibeskrivelse. Til Langen tar det 21 minutter, sørover fra Oslo S. Eller 31 minutter med buss (fra Bjørvika til Bru)

Kanoene passer godt for både barn og hund. Vi leier kun ut to kanoer, så her får du topp service. 

Om kano og utstyr

  • Tre padleårer per kano
  • Vester
  • Kart

Det er plass til 3 voksne og ett barn i den grønne kanoen. I den grå er det plass til 4 voksne eller 3 voksne og 2 barn. Men hvis dere er 7 voksne og 2 barn er det nok lurt å leie med en kajakk eller SUP for å være sikker på at det blir en flott tur.

leie kano oslo

Om Langen

Å padle på Langen er litt som å padle på en bred og døsig elv. Langen er cirka 9 kilometer lang, så du kommer neppe til å padle hele veien. Du padler forbi små øyer, noen gårder, andefamilier og beverhytter. Området er strengt regulert mot ny utbygging, så mesteparten av tiden padler du i villmark. Du starter i nord, ved Bru (ja, her ute har stedene navn som Bru, Fjell og lignende). Langen er populært blant fiskere, og du finner alt fra abbor til ørret, brasme og fredet ål. Det er mange fine steder å gå i land, samt teltplasser her og der. Skal du leie kano Oslo er dette et nydelig sted.

Langen
21 min sørover fra Oslo S med bil. 31 med buss.
e8ea074fa55247baac82f8f954f39de4

Noen tilbakemeldinger

Christopher E.
Christopher E.16. aug 2020
Read More
Det var utrolig fint 🙂 Takk for at vi fikk leie!
Linda H
Linda H13. sep 2020
Read More
vi hadde en veldig fin tur:)
Previous
Next

Vanlige spørsmål

Om utleiestedet

Fra Oslo er det fint å ta buss. Det tar 31 minutter fra Bjørvika. Du kan også sykle eller ta bil (21 minutter sørover fra Oslo S). En enkel og fin reisebeskrivelse blir sendt automatisk etter at du har booket.

Ja. Vi har fire parkeringsplasser på privat eiendom, som er gratis for våre kunder.

Ja. Vi har aldri opplevd stjeling her, men lagring er likevel på eget ansvar.

Vi har åpent fra 7 til 23.

Drop-in skaper kaos (med antall ledige kajakker, og evt ledige parkeringsplasser. Så vi har sluttet med drop-in. Bruk heller ett minutt på å forhåndsbestille.

På den første øya du kommer til er det utedo.

I tillegg til leie kajakk Oslo – Oslomarka har vi to kanoer. Vi har også fantastiske sykkelturer med guide. Bruk egen sykkel, eller lei av oss. På vinteren har vi utleie og guidet tur på skøyter og ski. Sjekk menyen for flere aktiviteter.

Om Langen og området

På den første øya du kommer til er det utedo.

Det er gode fiskeforhold. Fiskekort får du tak på her. Spyl av kajakken ved garasjen hvis du har fått fisk.

Husk at du ikke kan campe på innmark eller nærmere enn 150 meter fra boliger og hytter. Deler av området er også naturreservat. Men her er våre tips.

Vi har ved. Forsyn deg med ønsket mengde, og Vipps oss et passelig beløp. Men vis bål-vett. Den tryggeste plassen å fyre opp bål er på øya med utedo, nord på Langen (du får med kart)

Vannet er et godt fiskevann og godt badevann, så det er godt mulig det kan drikkes – men vi foretrekker å koke det.

Vi er i Nordre Follo kommune. Langen ligger i den delen av Oslomarka som heter Sørmarka. Vi er 21 minutter med bil sør for Oslo S. 31 minutter med buss fra Bjørvika.

Fra Oslo er det fint å ta buss. Det tar 31 minutter fra Bjørvika. Du kan også sykle eller ta bil (21 minutter sørover fra Oslo S). En enkel og fin reisebeskrivelse blir sendt automatisk etter at du har booket.

Scroll to Top